Deures del cap de setmana ( 5i 6 de juny).

divendres, 4 de juny del 2010
Hola a tothom
Aquesta setmana hem realitzat proves de Medi i us haig de comunicar que han anat força bé a tothom. Estem acabant els llibres i alguns alumnes ja van portant a casa els acabats. No cal que els tornin a portar. Aquestes setmanes estan treballant algunes assignatures de manera més individual. Cadascú porta el seu ritme de treball per exemple a Matemàtiques o Llengua Castellana. Així , que ha vegades no hem dona temps de corregir tots els llibres al dia, però no us preocupeu, ja que si vaig mirant el que van fent i responent els dubtes que tenen.

RECORDEU QUE DILLUNS ÉS EL DIA DE PORTES OBERTES A LA PISCINA (10:00 h).

Bé, els deures del cap de setmana són:
  • Matenàtiques: fer les pàgines 25, 26 i 27.
  • Cal·ligrafia: fer les pàgines 14, 15 i 16 (acabar el llibre).
  • Llengua castellana: fer dues pàgines més. Alguns alumnes m'han demanat si poden fer alguna més? Poden fer-ho, però depén de vosaltres, també han de descansar.
Nota: Pels alumnes que no han vingut aquesta setmana a l'escola per malaltia hem acabat el tema 11 de medi. Si teniu a casa el llibre i voleu fer les pàgines que us falten d'aquest tema ho podeu fer.

Ah! Nota pels alumnes que juguen a futbol extraescolar a l'escola: El diumenge 6 si hi ha partits de futbol. L'horari és el que us van donar, però heu d'arribar mitja hora abans de cada partit. Heu d'anar directament a l'escola La Immaculada. Hi ha activitats, jocs inflables, etc. Més informació a la web de l'escola.

Bon cap de setmana.
Manel