Deures del cap de setmana (12 i 13 de juny)

divendres, 11 de juny del 2010
Hola.
Ja estem acabant gairebé tots els llibres. Dimarts vinent comencem la setmana cultural. Aquest any coincideix amb la realització del Projecte Interdisciplinar de final de Cicle. Es tracta d'una sèrie d'activitats centrades en un tema (El barri d'Horta) on els alumnes han de posar en pràctica els principals continguts treballats durant el curs. Dins d'aquest projecte el dimecres sortirem a fer una passejada pel barri si el temps ens ho permet.

Divendres 18 anem al Natupark. Es tracta d'ampliar les activitats realitzades el curs passat i experimentar amb nous circuits. Aquest any, ens han comunicat que la piscina no estarà en condicions pel divendres 18. Així que hem decidit, que després de dinar tornarem a l'escola i ens banyarem sota una pluja d'escuma. Aquell dia els alumnes hauran de portar la motxilla amb el dinar i una bossa que deixarem a l'escola amb la tovallola, el banyador i les xancles.

Bé, els deures del cap de setmana són:
  • MATES: fer les pàgines 28, 29, 30 i 31.
  • CATALÀ: fer la pàgina 146 i preparar el dictat de la pàgina 148. Dilluns no han deportar el llibre, només el full de la pàgina 146.
  • MEDI: han de portar una foto d'un paisatge.
Bon cap de setmana.
Manel.