Deures del cap de setmana ( 8 i 9 de maig)

divendres, 7 de maig del 2010
Hola.
Aquesta setmana hem acabat el tema 9 dels diversos llibres, on el tema principal eren els animals i les seves característiques. La propera setmana farem algunes proves d'aquests temes. A mates farem proves de sumes, restes i multiplicacions (taules 1,2,3,4 i 5), problemes i posar les hores a un rellotge. No cal estudiar tant, ja que és fàcil i ho hem fet cada dia. A llengües (català i castellà) hem treballat vocabulari sobre els animals, les oracions i el so tx, c, ç, s i ss. A medi és on hem de repassar més ja que hauran de lligar un concepte (per exemple vivípar) amb la seva definició. En principi no es tracta de memoritzar, ja que amb els treballs que llegim cada dia a classe ho comentem molt, .... però si llegir els quadres verds.

El dimarts, celebrarem l'eucarstia de la nostra fundadora Rosa Ojeda i també l'assaig general del festival. (No cal portar res especial. Només les nenes que fan la desfilada). I dissabte el Festival.

Els deures del cap de setmana són:
  • Matemàtiques: fer les pàgines 12 i 13 del quadern.
  • Català: escriure a la llibreta un conte on obligatòriament han d'aparèixer (com a mínim una vegada) les següents 10 paraules: David, Alba, avió, tigre, Itàlia, bosc, motxilla, patates fregides, màgic/a, pluja. La primera vegada que apareguin han de subratllar-la amb color per veure clar que estan. No cal que apareguin en aquest ordre. I el conte pot ser del tema que vulguin. Ells han escollit les paraules i ja saben que si hi ha una que no els agrada o no saben on posar-la al conte, ha d'estar igualment. Així que toca inverntar-se un recurs per fer que aparegui, encara que sigui "de passada" o "de rasqui". Recordeu que per a ells els és més fàcil fer frases curtes. I que miraré la cal·ligrafia.
  • Medi: Llegir els quadres verds del tema 9.
Bon cap de setmana.
Manel.